Hoppa till sidans innehåll

Team Teknova LSK


Klubben har både Dam och Herr-lag. Nedan presenteras Dam och Herr

Dam

LSK har ett damlag i Elitserien. I år består laget av Petra Dryselius och Emma Stener, Emma Gyllstad och Malin Frank. Förutom Elitserien så ställer flera av oss upp i de nationella tävlingarna som anordnas och så åker vi på internationella tävlingar då och då, för att det är roliga resor och trevligt folk man träffar. Riga, Belgien och Malta har det blivit än så länge.

År 2014 började vi tre träna ihop, med målet att bli bättre och börja tävla lite. Vi blev snabbt bättre och så bra att vi kunde vinna division 1 när vi ställde upp förra säsongen. Med det sagt så gäller det bara att ha en stark vilja och tycka det är grymt kul med squash, vad väntar du på? =)

Nästa säsong är målet att ha två damlag, ett i elitserien och ett i div 1 (lägsta serien) LSK behöver alltså fler damer! har du spelar squash förut, sugen på att tävla eller vill veta mer?  

Hur bra måste man vara för att tävla?

  • Det roliga med damsquash är att alla kan vara med och tävla! det finns inte så många som spelar, därför är alla som vill tävla viktiga, det är alltid någon junior och någon nybörjare med på de nationella tävlingarna.

Kontakt Petra 0707-170428 eller This is a mailto link

Herr

LSK Herr har flera lag, på olika nivåer i seriesystemet. Denna säsong två lag i div 1 och vi satsar på vinst i samtliga divisioner.MER INFO KOMMER INOM KORT

Uppdaterad: 09 SEP 2018 10:27 Skribent: PETRA DRYSELIUS
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Linköpings SK - Squash
Linköpings Squashcenter, Platensgatan 8
58220 Linköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 013120925
E-post: This is a mailto link

Se all info