Vill du bli medlem?

Som medlem i klubben stödjer Du Sveriges mest framgångsrika squashklubb någonsin i historien. Nu befinner vi oss i en ny fas med ambitionen att erbjuda alla medlemmar en möjlighet att utvecklas som spelare. För att bibehålla en hög nivå men samtidigt utveckla vår förening söker vi ständigt nya medlemmar.

Vad innebär det att vara medlem i Linköpings Squashklubb??

• Du stödjer klubben till framgång!!
  • Möjlighet att delta i klubbens verksamhet och aktiviteter.
  • Juniormedlemmar som erlagt träningsavgift (800:-) tränar gratis på obokade banor.
  • 10% rabatt på alla träningskort på Linköping Squashcenter
  • Du har rätt att delta i tävlingar arrangerade av Squashförbundet.
  • 10% rabatt på alla squashracketar på Linköping Squashcenter

Allt detta får Du för endast

Senior: 300:-   Junior: 200:- (upp till 19 år)  Familjeavgift: 500:-   /säsong

Avgiften betalas in på

Plusgirokonto: 57 07 01 - 3   Linköpings Squashklubb.

Swish: 123 196 23 31

Vänligen fyll i namn, adress och e-mail när Du betalar in avgiften.

Har du frågor om medlemskap kontakta Bengt Johansson tfn 070-6074460 eller via e-post This is a mailto link

TACK för att Du stödjer oss i vår strävan efter att skapa en positiv och framgångsrik Squashklubb.

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter