Vill du bli medlem?

Som medlem i klubben stödjer Du Sveriges mest framgångsrika squashklubb någonsin i historien. Nu befinner vi oss i en ny fas med ambitionen att erbjuda alla medlemmar en möjlighet att utvecklas som spelare. För att bibehålla en hög nivå men samtidigt utveckla vår förening söker vi ständigt nya medlemmar.

Vad innebär det att vara medlem i Linköpings Squashklubb??

• Du stödjer klubben till framgång!!
  • Möjlighet att delta i klubbens verksamhet och aktiviteter.
  • Juniormedlemmar som erlagt träningsavgift (800:-) tränar gratis på obokade banor.
  • 10% rabatt på alla träningskort på Linköping Squashcenter
  • Du har rätt att delta i tävlingar arrangerade av Squashförbundet.
  • 10% rabatt på alla squashracketar på Linköping Squashcenter

Allt detta får Du för endast

Senior: 300:-   Junior: 200:- (upp till 19 år)  Familjeavgift: 500:-   /säsong

Avgiften betalas in på

Plusgirokonto: 57 07 01 - 3   Linköpings Squashklubb.

Swish: 123 196 23 31

Vänligen fyll i namn, adress och e-mail när Du betalar in avgiften.

Har du frågor om medlemskap kontakta Bengt Johansson tfn 070-6074460 eller via e-post This is a mailto link

TACK för att Du stödjer oss i vår strävan efter att skapa en positiv och framgångsrik Squashklubb.

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter