Mannersons Tour De Squash 2017/2018

Vågar du anta utmaningen Mannersons Tour De Squash 2017 – 2018 ?

ANMÄLAN Höstcupen 2017

Linköpings Squashklubb kommer säsongen 2017 – 2018 att bjuda in sina medlemmar till  Mannersons Tour De Squash. Detta för att utse den spelare som är bäst sett till hela säsongen. Touren avgörs genom det sammanlagda resultatet i de tre klubbtävlingarna.

Reglerna är enkla. Vi räknar samman antal vunna game per turnering. Den som har sammanlagt flest vunna game efter varje turnering får bära den eftertraktade gula ledartröjan. Man tar alltså med sig poängen från föregående turnering.

Det delas ut tre gula tröjor under säsongen. En ledartröja efter respektive tävling samt en för den sammanlagda vinsten av hela Touren.

Utöver det kommer det även att delas ut tre gröna tröjor till den som vunnit Platen i respektive turnering.

Vi kommer även dela ut tre vita tröjor till den junior som gjort bäst ifrån sig vid respektive turnering.

Frågor besvaras av: Daniel Kullgard 070-6193626, This is a mailto link

Uppdaterad: 2017-09-11 23:17